Hogyan csajozzunk nyitott szórakozóhelyen Érdekességek: Feromon Parfüm Blog

A legjobb módszer a csajozásra és az ismerkedésre, ha a feromon parfümöt ötvözöd egy-egy jól bevált technikával a szórakozóhelyeken. Minden szórakozóhelyen nagy a zaj, ezt fogjuk most kihasználni.

A feromon parfümöt fújd a nyakadra a füled mögé. Ezen az úgynevezett pulzusponton jobban párolog a parfüm, mert ott vékonyabb és meleg a bőröd. Ne közvetlen „bevetés” előtt fújd be magad, hanem előtte 30-60 perccel, mert a parfüm nagyon tömény.

Mikor megvan a kiszemelted, akkor érdemes közelebbről is megnézned, hogy megbizonyosodhass róla tényleg a Te eseted, nem csak a távolság és a félhomály áll jól neki. Ha biztos vagy benne, hogy tetszik, akkor lépned kell! Eleinte érdemes puhatolóznod, hogy Te is szimpatikus vagy-e neki, így kevesebb csalódás ér majd, mert a direkt letámadás sokszor nem is azért fullad kudarcba, mert nem vagy neki szimpatikus, hanem annyira megilletődik, hogy hirtelen védekező állásba lendül és a megdöbbenés miatt automatikus elutasít és csak később gondolja át mit is csinált.

Helyette inkább próbáld meg felvenni vele a szemkontaktust és figyeld hogyan reagál. Ne bámuld, mint egy perverz, csak oda-oda pillantásokról és ha rád néz mosolygásról van szó. Mosolygásról, nem vicsorgásról. Fogd fel játéknak. Egy kacérkodós, flörtölős játéknak, aminek, ha nem lesz folytatása, akkor is jól érzed magad, mert semmi tétje.

A legtöbben ott követik el a hibát, hogy már az elején rástresszelnek az esetleges elutasításra és emiatt nem tudnak természetesen lazák maradni. Ha úgy állsz hozzá, hogy mindegy mit mond, mindegy hogyan áll hozzád, akkor sokkal könnyebb lesz ez az egész. Persze nem szabad lekezelően viselkednek vele, csupán meg kell értened, hogy a siker azon múlik, hogy nem hajszolod a pozitív végeredményt és csak egy játéknak fogod fel, ami ha pozitív végeredménnyel zárul, akkor az jó – ha nem, az is, mert lehet megkímélted magad egy „hülye picsától”.

Mindig a nő választ, mindegy, hogy mit csinálsz. Ezért jön jól ilyenkor a feromon parfüm, mert az segít az első benyomás pozitív kialakításában. Első benyomásra nincs második lehetőséged. Ne várd, hogy ő kezdeményezzen. Neked kell megtenned az első lépést.

Ha megvan a szempontaktus és látod rajta az érdeklődést irántad – ő is kacér, mosolygó pillantásokat vet rád -, akkor menj oda hozzá és táncolj vele, de ne nyomulj és fogdosd, csak táncolj, érezd jól magad. Ha többet szeretne úgy is észre fogod venni. A feromon parfüm a közelséged miatt akcióba lép.

A másik módszer, hogy kérdezz valamit szemtől szemben. A nagy zaj miatt semmit sem ért majd. Hajolj hozzá közel és mondd el neki újra a fülébe. Mivel így bekerült abba a zónába, ahol már érzi az illatod, így a feromon parfümöd azonnal működésbe lép. Te is visszakérdezhetsz, hogy nem érted, így megint közel hajol hozzád és a parfüm ismét működésbe lép.

Az Androstenone hatása a nőkre

Az androstenone egy feromon, amit a férfiak termelnek és jó hatással van a nők hangulatára. A feromon parfümök is ezt tartalmazzák, így a nők jobban érzik magukat a társaságodban – persze csak ha kellemes személyiség vagy és nem viselkedsz visszataszító módon, mert akkor a parfüm sem tud neked segíteni.

Hallottál valahol egy jó csajozós dumát?

NA NE! Felejtsd el! Add önmagad! Persze lehetnek helyzetek, amikor vicces egy-egy ilyen, de ha teljesen komolyan odamondod ezeket valakinek, akkor nagy az esélye, hogy az ellenkezőjét éred el vele. Ha éppen táncol egyedül vagy a barátnőivel, akkor táncolj a közvetlen közelében, vedd fel vele szemkontaktust, mosolyogj rá – mosolyogj, ne pedig vigyorogj, mert azt hiheti, kineveted valamiért – a legtöbb lánynak kevés az önbizalma. Ha visszamosolyog és látod az érdeklődést irántad, akkor ahogy már megbeszéltük korábban táncolj vele. Ha engedi, akkor annyira közel tudsz hozzá kerül, hogy a feromon parfüm is besegít majd. Ha nem látod az érdeklődést, akkor hagyd ott, ne nyomulj. Nem biztos, hogy veled van a baj, lehet csak rossz napja van, vagy esetleg otthon várja a barátja.

Ne hajszold a pozitív sikert, csak játssz!

És a végére egy vicces módszer – ami persze csak vicc, ne játszd el senkivel 🙂