Hogyan csajozzunk nyitott szórakozóhelyen Érdekességek: Feromon Parfüm Blog

A legjobb módszer a csajozásra és az ismerkedésre, ha a feromon parfümöt ötvözöd egy-egy jól bevált technikával a szórakozóhelyeken. Minden szórakozóhelyen nagy a zaj, ezt fogjuk kihasználni.

A feromon parfümöt fújd a nyakadra a füled mögé. Ezen az úgynevezett pulzusponton jobban párolog a parfüm, mert ott vékonyabb és meleg a bőröd. Ne közvetlen “bevetés” előtt fújd be magad, hanem előtte 30-60 perccel, mert a parfüm nagyon tömény.

Mikor megvan a kiszemelted, akkor menj oda hozzá és kérdezz valamit szemtől szemben. A nagy zaj miatt semmit sem érteni. Hajolj hozzá közel és mondd el neki újra a fülébe. Mivel így bekerült abba a zónába, ahol már érzi az illatod, így a feromon parfümöd azonnal működésbe lép.

Az Androstenone hatása a nőkre

Az androstenone egy feromon, amit a férfiak termelnek és jó hatással van a nők hangulatára. A feromon parfümök is ezt tartalmazzák, így a nők jobban érzik magukat a társaságodban – persze csak ha kellemes személyiség vagy és nem viselkedsz visszataszító módon, mert akkor a parfüm sem tud neked segíteni.

Hallottál valahol egy jó csajozós dumát?

NA NE! Felejtsd el! Add önmagad! Persze lehetnek helyzetek, amikor vicces egy-egy ilyen, de ha teljesen komolyan odamondod ezeket valakinek, akkor nagy az esélye, hogy az ellenkezőjét éred el vele. Ha éppen táncol egyedül vagy a barátnőivel, akkor táncolj a közvetlen közelében, vedd fel vele szemkontaktust, mosolyogj rá – mosolyogj, ne pedig vigyorogj, mert azt hiheti, kineveted valamiért – a legtöbb lánynak kevés az önbizalma. Ha visszamosolyog és látod az érdeklődést irántad, akkor táncolj vele. Ha engedi, akkor annyira közel tudsz hozzá kerül, hogy a feromon parfüm is besegít majd. Ha nem látod az érdeklődést, akkor hagyd ott, ne nyomulj. Nem biztos, hogy veled van a baj, lehet csak rossz napja van, vagy esetleg otthon várja a barátja.

És a végére egy vicces módszer: