ILLATMINTA CSOMAG (6) – Férfi Feromon Parfümökhöz – Hogy könnyebben tudj választani

🧪 Az illatmintacsomag tartalma:
6 különböző, egyenként 1 ml űrtartalmú teszter, a nálunk kapható feromon parfüm illatból egy-egy darab.

⚠️ Fontos tudnivalók:

  • A mintákban hígított (EDT) erősségű parfüm található, hogy ne keljen több, mint 40 percet várnod, mire a parfüm igazi illata megmutatkozik, tehát a minták illata nem tartós, tartóssági tesztre nem alkalmasak, csak az illatok bemutatására szolgálnak. Ezzel szemben az 50 ml-es parfümös üvegben (P) erősségű parfüm található, mely extra tartós és akár még másnap is érezhető rajtad, vagy a ruhádon.
  • A minták nem tartalmaznak feromont, mert azok kizárólag az illatok bemutatását és a könnyebb parfüm választást szolgálják.

📖 Használata:

  • Azt javasoljuk, hogy a csomagban található papírokra írd fel a minták (illatok) számát. Egyenként vedd le a minták kupakját, szorítsd rá a papírcsíkot a minta szájára és egy pillanatra fordítsd fel, majd tedd félre a papírcsíkot a mintát pedig zárd vissza. Ezt ismételd meg midegyikkel és várj legalább 15 percet, hogy az alkohol elpárologhasson és előjöjjön a parfüm igazi illata.

💡 TIPP:

  • Az orrunk csak 3 illatot képes megkülönböztetni egymás után és mivel a csomagban 6 db illat van, ezért egyszerre csak hármat tesztelj vagy várj 3-3 között 20 percet. Ha van otthon szemes kávéd, akkor a következő 3 illat előtt szagolhatod a kávét pár percig, mert az semlegesíti a parfüm illatát az orrodban és újra érezni fogod az újabb 3 illatot.
  • Ha elfogyott a papírcsík és még tesztelni szeretnél, akkor használhatsz papírzsebkendőt. Arra is rá teheted a parfümöt, de mindegyik illathoz külön zsebkendőt használj és ez esetben is írd rájuk az illatok számát, hogy tudd melyik volt.

🚫 Mit ne csinálj:

  • Ha a bőrödre teszed, akkor úgy csináld, hogy a bőröd ne érjen az üveg szájához és a kupak műanyag pácikájához sem, mert a baktériumok a bőrödről belekerülnek a mintába és idővel megváltoztatják a minta illatát.
  • Ha csuklóra teszed, akkor NE DÖRZSÖLD ÖSSZE A CSUKLÓD, mert az illatot „összetöröd”. Nem azt fogod érezni, amilyen valójában. Várj vele 15 percet mielőtt megszagolnád.

3 000 Ft