Feromon Parfüm Főoldal Hogyan Működik a Feromon Parfüm Használati Utasítás Nőkhöz könyv ingyen Feromon Parfümről Gyakori Kérdések és Válaszok Feromon Parfüm Férfiaknak

Szállítási információ - INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Gyors szállítás Feromon ParfümIgyekszünk azonnal feldolgozni a rendelésed és még aznap átadni azt a futárszolgálatnak, hogy már másnap el tudja vinni Neked. Általában csak 1 munkanapot vesz igénybe a szállíás amennyiben 12 óráig leadott rendelésed, hisz mindig van raktáron a termékekből.

Pl.: Hétfőn rendelsz 12 óra előtt, akkor kedden érkezik hozzád a csomag. Ha pénteken rendelsz 12 óra előtt, akkor hétfőn. Hétvégén nincs szállítás! Ha pedig hétvégén rendelsz, az esetben kedden érkezik meg a csomagod.

A szállítás időpontjáról SMS értesítást kapsz, így amennyiben nem lenne jó a szállítás dátuma, úgy egy válasz SMS-ben át tudod ütemezni a szállítás napját!

A szállítás INGYENES!

A terméket Expressz gyorsasággal a DPD Futárszolgálat szállítja ki Neked a megadott címre.

Egy címre bármennyi termék rendelhető. Több termék rendelése esetén is INGYENES a szállitás!

Kényelmesen és biztonságosan a kézbesítő futárnak kell fizetned az átvételkor.

Ha véletlen nem tartozkodsz a rendeléskor megadott címen, semmi gond, hisz a rendeléskor megadtad a telefonszámod, így a futár azon fog értesíteni Téged. Amennyiben nem érne el véletlenül, következő nap újra megpróbálja Neked kiszállítani a csomagot, és ha ekkor sem sikerül, akkor harmadik alkalommal is az első szállítástól számított egy hét múlva.

Más is át tudja venni helyetted a csomagot, aki a kért címen tartózkodik!

Számunkra is fontos a diszkréció, így a csomagodat eszerint kezeljük. A csomagolásból nem derül ki, hogy mit tartalmaz!

Rendelj Feromon Parfümöt INGYEN szállitással, Expressz Gyorsasággal!
Kattints ide!