Feromon Parfüm Főoldal Hogyan Működik a Feromon Parfüm Használati Utasítás Nőkhöz könyv ingyen Feromon Parfümről Gyakori Kérdések és Válaszok Feromon Parfüm Férfiaknak

EFEM.hu Partnerprogram - AffiliateA Partnerprogram előnyei a hagyományos hirdetésekkel szemben

Az affiliate (Partnerprogram) egy olyan megoldás, amely az online internetes reklám előnyeit használja ki. Azonban ez a kereskedelmi forma további előnyöket is biztosít, mind a kereskedők, mind pedig a partnerek számára.

Mi az Affiliate?

Az Affiliate marketing (magyarul partnerprogram) egyfajta bevétel megosztás egy online kereskedő és egy honlaptulajdonos között. A honlap tulajdonosa (az affiliate partner) hirdetéseket helyez el a honlapján, mellyel segít eladni a kereskedő termékeit, vagy olyan potenciális vevőket küld a kereskedő honlapjára, akik később vásárolni fognak. Cserébe a kereskedő jutalékot fizet előre egyeztetett feltételek alapján. A partnerprogramban nem csak az azonnali, hanem a későbbi vásárlások után is jutalékot kap az értékesítő partner.

Miért olyan bámulatos az affiliate marketing?

Az affiliate marketing az egyik legegyszerűbb és legnagyszerűbb internetes üzlet napjainkban. Nézzük az előnyeit:

  • bárki sikeres lehet vele
  • akár pénz nélkül is elkezdhető
  • nem kell terméket előállítani
  • akár egyetlen 1 weboldallal elkezdhető
  • nincs munkaidőhöz kötve, a weboldalad dolgozik helyetted
  • ingyenes

 

A következőkben bemutatunk Neked 11+1 olyan tulajdonságot, amelyek nagyban hozzájárulnak az efem.hu partnerprogram népszerűségéhez:

1. Talán a legfontosabb előny az, hogy nem kell százezrekért vagy netán milliókért árut venned, mint a 'viszonteladásnál'. Csak egy weboldalra van szükséged, amin reklámozod a termékeinket.

2. A raktározási költségek és a raktár menedzselése is sok pénzt vinne el egy esetleges viszonteladásnál. Az affiliate marketing esetében ezek a költségek nincsenek, mert a partnerprogramban részvevőknek nem kell raktározniuk a termékeket, hisz azt az efem.hu végzi.

3. Nincs szükség külön webáruházra, hogy értékesítsd a termékeinket, hisz az efem.hu rendszere megoldja helyetted.

4. Nem szükséges költséges vevőszolgálatot fenntartanod. Az efem.hu ezt a terhet is leveszi a válladról.

5. További nagy előny, hogy nem kell folyton havi vagy heti hirdetőket keresni weboldaladra. Nem szükséges a hirdetésszervező munkatárs jelenléte, így a munkatársak számát a minimálisra csökkentheted, ezáltal kevesebb embernek kell bért fizetned.

6. A Te oldala(i)dról jött vásárlások és kattintások azonnal megjelennek a saját, az efem.hu által erre a célra fejlesztett un. admin felületeden, így percre pontosan követni tudod bevételeidet és a kampányaid hatékonyságát.

7. Az affiliate marketing ma már komoly üzletággá nőtte ki magát, ez látható a partnereink számából és kvalitásából is. Ők azok, akik már élvezik a partnerprogramunk előnyeit és nem aggódnak azért, hogy a hirdetésszervező munkatársuk az adott hónapban elég hirdetőt szervez-e weboldalukra vagy sem. A weboldaluk így is pénzt termel.

8. Ne feledjük el azt sem, hogy az efem.hu, vagy a Te weboldalad 24 órában, a hét 7 napján állhat a vásárlók rendelkezésére, így sokkal több vásárlót tudsz szerezni, mint egy hagyományos üzletben.

9. Nem szükséges értened a programozáshoz, hisz minden segítséget megad az efem.hu technikai ügyfélszolgálata. Semmit sem kell programoznod az oldaladon, minden eszközt (követő linket, reklámanyagokat – bannert) az efem.hu biztosít számodra.

10. Sőt! Folyamatosan hasznos kampánytanácsokkal látunk el Téged. Emailben megkapod az aktuális kampányokat, grafikákat és hasznos tanácsokkal látunk el rendszeresen, hogyan növeld oldalad bevételeit az efem.hu partnerprogramja segítségével.

11. Nincs kiadása a partnerprogramnak. A részvétel teljesen ingyenes! Semmilyen havi, évi vagy kezdő költséggel nem jár. Akár újonnan indult weboldalak is részt vehetnek a partnerprogramban.

11+1. Azonnal elkezdhető! Az adatok egyeztetését követően az efem.hu partnerprogrammal, akár 30 percen belül pénzt kereshetsz a weboldaladon keresztül.


Tehát összefoglalva elmondhatjuk, hogy az efem.hu partnerprogramja olyan előnyöket biztosít a vállalkozók vagy akár vállalkozó kedvűek számára, amelyek egy hagyományos üzlet lehetőségeit sok tekintetben felülmúlják, így mindenkinek érdemes kipróbálni.