Feromon Parfüm Főoldal Hogyan Működik a Feromon Parfüm Használati Utasítás Nőkhöz könyv ingyen Feromon Parfümről Gyakori Kérdések és Válaszok Feromon Parfüm Férfiaknak

Ti mondtátok avagy tapasztalatok a Feromon Parfümről

feromon parfüm véleményHali!

Én egy éve nyáron vettem meg először a feromon parfümöt Hugo Boss-Boss illatban. Pont egy balatoni hétre készültem a haverokkal, mikor megkaptam. Gondoltam miért ne ezt használnám mialatt csajozok a Balatonon. Szinte minden este volt egy lány, akivel hazamehettem a szállásra, a haverok néztek is, ez hogy lehet, hisz azelőtt mindig elküldtek a lányok. Mikor megmutattam nekik a parfümöt nagyot röhögtek rajtam, de mikor már a harmadik este is egy másik lánnyal tértem vissza a nyaralóba, nekik meg semmi nem jött össze, elkezdték ők is használni. Azóta van egy barátnőm, akivel nyaralásunk utolsó éjszakáján jöttem össze, és egy éve együtt vagyunk. Nem csak a haverjaim szemében nőttem nagyot, de még van egy jó csajom is! Kössz EFEM!

Üdv, Béla

 

feromon parfüm véleményHelló Efem!

Mióta nagyot csalódtam a női nemben, azóta visszafogott lettem, nem igazán mentem bulizni, ha mégis, egy lányhoz se mertem odamenni, ők sem jöttek oda hozzám, így minden este egyedül mentem haza. Attól függetlenül, hogy csalódtam, 23 évesen azt gondoltam, hogy nem kellene elkönyvelni a nőket és egyedül lennem. Egyik haverom, aki abban az időszakban próbált belém lelket önteni, és elrángatni mindig otthonról, egy alkalommal mikor átjött hozzám azzal állított be: „hoztam neked valamit”. Meg is lepődtem, fiúk között nem túl népszerű az ajándékozás, de azért megnéztem. Egy feromon parfüm volt benne, amit azt mondta, hogy a ti oldalatokról rendelte nekem. Mondta, hogy menjünk el bulizni, de előtte fújjam be vele magam. Gondoltam miért ne. Mikor odaértünk a diszkóba a haverom otthagyott ment a barátnőjéhez, én pedig leültem a bárpulthoz. Mikor körülbelül már egy órája azon gondolkoztam hogy hogyan lehetek ilyen lúzer, akkor láttam meg, hogy szemben velem a bárpultnál ül egy lány, szintén egyedül, szintén elgondolkozva. Nagyon megtetszett nekem, hiszen magamra ismertem benne. Hirtelen elhatározásból odamentem hozzá, beszélgettünk, számot cseréltünk az este végén, majd másnap elhívtam randizni! Nos, a randi összejött! Már több mint két éve boldogok vagyunk, egy éve össze is költöztünk! Azóta csakis ilyen parfümöt használok, a párom nagyon szereti az illatát. Ajánlom minden magányos haveromnak!

Barta Krisztián

 
 

"Nagyon Pozitív.."

F.G.
"Először is, tök jó az oldal, igényes és sok infó van rajta! Én nemrég vettem egy Adidas Black (94f) feromon parfümöt, gondoltam kipróbálom ezt a feromonos dolgot, elég sok helyen lehet róla olvasni... Nagyon pozitívan csalódtam benne! Az illata nagyon tetszik, pedig azt hittem, ilyen kedvező áron nem lesz olyan jó a minősége, de tévedtem! Egy átbulizott este után még reggel is lehet érezni az illatot! Szóval Nekem nagyon bejön (és a barátnőmnek is)!! :)"
 
 
 
 

"Magabiztosságot adott.."

K.A.
"Két hete vettem Giorgio Armani - Aqua Di Gio (134f) feromon parfümöt. Csak a legjobbakat tudom elmondani. Az illata már a kipróbálásakor megfogott, a feromon pedig magabiztosságot adott. Könnyebben ismerkedem, szóval nekem teljesen bevált, örülök, hogy kipróbáltam!!!"
 
 
 
 

"Feltűnően több jelzést kapok a lányoktól.."

H.Á.
"Egy hónapja kaptam ajándékba egy barátomtól egy Christian Dior - Fahrenheit (56f) feromonos parfümöt születésnapomra. Először nem hittem a dologban, de mióta használom, feltűnően több jelzést kapok a lányoktól mint korábban! :) Szóval nekem nagyon bevált, és az illata is nagyon tetszik! Próbáljátok ki Ti is, nem veszíthettek semmit!"
 
 
 
 

"Köszönet.."

C.F.
""Tegnap megérkezett a feromon parfüm :) Nagyon szépen köszönöm, remélem máskor is számíthatok Önökre :) Kellemes Ünnepeket kívánok, az egész EFEM csapatnak! :)"
 
 

Rendelj most Feromon Parfümöt és mellé INGYEN