Feromon Parfüm Főoldal Hogyan Működik a Feromon Parfüm Használati Utasítás Nőkhöz könyv ingyen Feromon Parfümről Gyakori Kérdések és Válaszok Feromon Parfüm Férfiaknak

Csábíts el a Nőket! Ez az EFEM Feromon Parfüm!

Észrevetted már, hogy vannak bizonyos férfiak, akik ''csettintenek'' egyet és az összes nő a lábuk előtt hever? Észrevetted már, hogy bizonyos férfiak a nők középpontjában vannak? Előfordult már, hogy nem viseltél semmilyen parfümöt és a nők mégis azt mondták, hogy jó az illatod? Tudtad, hogy azok a nők, akik egy irodában dolgoznak, a menstruációs ciklusuk az esetek többségében összehangolódik? Valami van a levegőben, mert mindegyik helyzetben valami közös! Valami az orrunknál fogva vezet minket! Ez a valami kimondatlan és erős vegyi nyelven kommunikál felénk, az ember szinte észre sem veszi és mégis ösztönösen hat a viselkedésére. Ez a nyelv a Feromon!

 

Az EFEM Feromon Parfüm megadja Neked azt a pluszt, hogy azonnal a Szex nyelvén tudj kommunikálni!

A Feromonok egy jól működő kommunikációs rendszer alapjai, amiről nem beszélünk, de mégis köztünk van! A feromonok olyan vegyi anyagok, melyek hétköznapi viselkedésekre ösztönöznek bennünket, mint például a félelem, a féltékenység, a vágy és nem utolsó sorban a szexuális vonzódás. Nem látod őket, nincs szaguk vagy ízük! A feromonokat nem a szemünkkel, nem a nyelvünkkel és nem is az orrunkkal érzékeljük.

De akkor mivel? Kérdezed most jogosan. Az ember orr az orrban ''funkcióval'' van ''felszerelve''. Az orrunkban helyezkedik el egy másik szerv; a VNO. Ezt a lenti képen szemléltetjük is Neked.

EFEM - VNO - FEROMON

Hányszor láttál már nem épp adoniszi külsejű férfiakat bomba nőkkel a karjukon? Ugye mindig megkérdezed magadtól, hogy neki hogyan sikerülhetett, amíg Neked nem? A nők nem a sárm és a nagy duma alapján döntik el, hogy kivel bújnak ágyba, hanem vonzódás alapján döntenek. Ösztönösen reagálnak a feromonokra és ezután hozzák meg döntésüket. Akár már az első 3 másodpercben eldőlhet, hogy a nő ágyba bújik-e majd Veled, avagy sem! Ebben segít az EFEM FEROMON PARFÜM!

Vannak számtalan tanulmányok a feromon hatásairól az emberekre nézve és talán még több ellenőrzött kísérlet is ennek alátámasztására. De hogy csak egyet említsünk; azok a férfiak, akik feromon parfümöt használtak átlagban 7 nővel szeretkeztek többel az adott hónapban, mint azok, akik csak sima parfümöt használtak. Azt is megfigyelték, hogy azok a férfiak, akik használták a feromon parfümöt több pillantást, flörtöt és érintést kaptak, mint társaik. Észrevették, hogy a Szex Feromonok erős vágyat váltanak ki a nőkből a szexuális érintkezésre. Tudományos felfedezések bizonyítják, hogy a V1RL1 génben, ami a szexualitásért felelős nagy szerepet játszik a feromon.

EFEM SZEX FEROMON

Szexuálisan fogékonyak a nők! ..de hogyan?

Nekünk is vannak saját feromonjaink, de ezek az evolúció, az öltözködés és tisztálkodás során már-már alig érzékelhetőek. De hát, hogyan is lennének érzékelhetőek, ha testünk 80%-át ruha fedi és mindenféle szappannal és samponnal elnyomjuk ezeket a természetes vegyi anyagokat. Ez most nem azt jelenti, hogy ezek után ne tisztálkodjuk, vagy netán járjunk meztelenül. Nem. Ahogy a világ fejlődik, úgy a csábítás tudománya is egyre fejlettebbé válik!

Éppen ezért hoztuk el Neked az EFEM Feromon Parfümöt, ami ultra erős Szex Feromont tartalmaz, hogy bármikor tudj csábítani, amikor csak szeretnél!

Az EFEM Feromon Parfüm pontosan tartalmazza azt az ultra erős arányt, amire szükséged lehet, hogy elcsábítsd a nőket! Amint a nők közelébe mész, úgy fognak Rád tekinteni, mint a domináns alfa hímre, akit azonnal meg kell kapniuk. Azonnali kémiai vonzódás alakul ki a nőkben irántad!

A még tökéletesebb hatás érdekében az EFEM Feromon Parfümök több féle illatban is kaphatóak, hogy az egyéniségednek megfelelően tudj csábítani. Hamar észreveszed majd, hogy több pillantást, bókot, flörtöt és telefonszámot kapsz majd a feromon parfüm használata során. A nők nem tudnak majd ellenállni Neked! Jól érzik majd magukat a társaságodban és nem akarnak majd elengedni. Azonnal felkelted majd a nők érdeklődését és ezt Te is észreveszed majd!

Vezesd a Nőket az orruknál fogva az ultra erős EFEM Feromon Parfümmel! Rendelj Most!

Az EFEM Feromon Parfüm tartalmazza a pontos, ultra erős Szex Feromont arányt, biztosítható, hogy a nők ne tudjanak Neked ellenállni! EFEM Feromon Parfüm használata során Te leszel a nők számára a domináns alfa hím, akit ez idáig kerestek. Az alfa hímet a nők védelme és az erős szaporodási gének jellemzik. BIOLÓGIAILAG a nők ellenállhatatlannak fognak érezni.

Az EFEM Feromon Parfümök a nők számára izgató illatanyagot is tartalmaznak, így a nők nem jönnek rá, hogy feromont is használsz. Titokzatosnak és izgatónak éreznek majd, közben komolyan felkelted az érdeklődésüket. Még több pillantás, mosoly, flört és végezetül még több közeledés, beszélgetés a nők felől. A Nők nem tudnak majd ellenállni Neked és szexuálisan vonzónak találnak majd a Feromon Parfüm haszálata során, ezáltal több randit is tudsz szerezni könnyedén, mert a nők találkozni akarnak a későbbiekben is Veled. EFEM Feromon Parfüm nem csak nyílt ajtó abban a pillanatban az ismerkedésre, hanem kémia és a szexuális vonzalmat is teremt irántad a nő számára!

Szex Feromonok

AndrosteNONE FeromonAndrosteNONE

Dominancia. Szexuális vágy. Tisztelet.

Ezek mind jellemzőek az Androstenone -ra, más néven ''férfi'' Feromon -ra, mely azt sugallja a női nemnek, hogy viselője az alfa hím. Androstenone felelős azért, hogy a nők úgy érezzék az adott férfi a domináns jellem, így a férfi közelében lévő nők ellenállhatatlannak érzik, így hamarabb közelednek a férfihez. Az Androstenone erős Szex Feromon, ezáltal felkelti a nőkben a szexuális vágyat a férfi iránt. Mivel az Androstenone az alfa hím érzetét kelti a nőkben, így nagyobb tiszteletnek és figyelemnek örvendhet a parfüm használója. Következésképpen az emberek jobban bánnak a viselőjével, több méltóság és udvariasság figyelhető meg, mint egyébként.

 

AndrosteNOL FeromonAndrosteNOL

Rendben. Már felkeltetted a nők érdeklődését, de most mi van?

A nők is, úgy mint a férfiak idegesek, amikor közeledniük kell a másik nemhez. Még egy egyszerű ''Szia''-t is a nők nagyon nehezen kezdeményeznek az alfa hím érzet miatt, így szükség van egy ''jégtörő'' megoldásra, hogy a nő ne csak érezze, hogy a Feromon viselője az alfa hím a számára, hanem közeledni is merjen hozzá. Itt kap nagy szerepet az Androstenol, amely mind az alfa-és béta-izomerek, képességét magában foglalja, ezáltal a férfi barátságosabbnak és megközelíthetőbbnek tűnik. Az Androstenol lehetővé teszi a beszélgetést és azt az érzetet kelti, hogy a férfi gondoskodó, s romantikus a nő számára. Ezek az érzések általában hosszú időt vesznek igénybe két ember között, az Androstenol megkönnyíti a folyamatot. Ha jobban megfigyeljük, akkor észrevehetjük, hogy ez növeli a szexuális vonzerőt. Az Androstenol a fiatalságot, a vitalitást érzékelteti és nem utolsó sorban az egészséges szexuális vonzódásért felelős.

 

AndrosteRONE FeromonAndrosteRONE

Mire jó?

Nők úgy vélekednek a férfiasság fogalmáról, hogy a férfiben legyen dominancia, a nő biztonságban érezze magát mellett, védelemet nyújtson számára és legyen magabiztos. Az Androsterone (hasonlóan az Androstenone-hoz ez egy erős pro-hormon; a 3-AD) azt sugallja a nőnek, hogy a fenti képességek birtokában van a férfi. Androsterone egy erős férfi feromon. Viselőjéről az együttműködés, az udvariasság és a nő iránti tisztelet érződik, melyet a nők nagy része keres. Az alfa-Androstenol feromonról azt is kimutatták, hogy felemelő hangulatba kerül a nő, így eltűnik a szorongás, ezáltal könnyebben közeledik a nő a férfihoz! A beszélgetés során percről percre egyre nagyobb szexuális vonzalmat érez a nő a férfi iránt. Az Androsterone elengedhetetlen szerepet játszik a többi feromonnal egy időben annak érdekében, hogy növelje a hatékonyságát a többi feromonnak.

 

AndrostaDIENONE  FeromonAndrostaDIENONE

Amikor a nyugodtság és az érzelmek kerülnek előtérbe, minden lehetséges.

Androstadienone úgy is ismert, mint a ''Szerelem Feromon'', mivel annak hatása a nők figyelmét, és a szociális aktivitást sugallja. Mint az Androsterone ez a feromon is ismert az emelkedő női hangulatról és mindenekelőtt csökkenti a nyugtalanságot és más negatív érzelmeket is. Azonban az új kísérletek az is kimutatták, hogy az Androstadienone hatására tovább nő a kényelem és a meghittség érzete a nő számára, amely elengedhetetlen a meghitt és intim pillanatokhoz.

 

Estratetraenol  FeromonEstratetraenol

Hatására a Nők jobban érzik magukat a társaságodban!

A nők nagyon jól reagálnak erre a feromonra! Az alfa hím érzet itt is tapasztalható. A nők úgy érzik ez az a férfi, akit mindenképp meg kell szereznie. Amikor társaságról van szó, akkor minden férfi szeretne a középpontban lenni és ez a hatalom az Estratetraenol! Az Androstadienone és az Estratetraenol feromonnal együtt a társaságodban a nők energikus és felemelő hangulatban érzik magukat, rögtön az az érzés ragadja meg őket, hogy abban a pillanatban bármi lehetséges!

 

AndrostaDIENOL  FeromonAndrostaDIENOL

Az időzített érzelem.

Fontos, hogy a nő figyelmét akár egész éjjel lekössük, így ilyenkor kap nagy szerepet az időzített Szex Feromon az Androstadienol. A cél, hogy a meghitt pillanatban is tökéletes összhangban legyetek, így amikor a többi feromon már megtette a hatását, a férfi és a nő a szexuális együttlét kellős közepén van már, az Androstadienol feromon a bőrre kerülve fejti ki hatását. Androstadienol felelős az egész estén át tartó hatás eléréséhez, ezáltal mindig készen állva a bevetésre. Androstadienol egyfajta erőteljes Szex Feromon, amit a férfiak bőre alakít át Androstadienolból Androstenol feromonná. Az este folyamán az Androstenol hatásai már kopnak le, így szükség van új Androstenol létrehozására és, hogy ne kelljen újra használni a parfümöt az Androstadienol elvégzi a munkát helyetted. Tehát, ha történetesen megtaláltad a lányt az este folyamán, akkor később sem kell aggódnod a hatás érdekében. Az éjjel nem ér véget az ismerkedéssel, az Androstadienol segít még az utolsó pillanatban is! Már csak rajtad áll! Rendeld meg most a Feromon Parfümöt!

A Feromonok beleillenek a kémiai érzékelés kategóriájába, ami hasonló a szaglás módjához. Azonban köztudott, hogy a feromonokat egy mellékes szaglószervi rendszer alapján fejlesztették ki. Az embereknél ez a rendszer a Vomeronasal rendszer. Ez a rendszer gödröcskéből áll. ami az orr alján helyezkedik el s VNO -nál, ahol a feromonok kimutathatóan speciális cellákban találhatók. Innen a neuronok jeleket küldenek a VNO gumóhoz, amely az agy egy olyan része, mely felelős az információ feldolgozásáért, továbbá ezen feromonok által kibocsátott jelek ösztönzik a válaszreakciót. A legtöbb feromon által kibocsátott jel a hypotalamusznál ér véget.

 

Hogyan használd a Feromon Parfümöt?

1. Nyakadra és a füleid mögé. Itt melegeb és vékonyabb a bőr. Jobban érezhető az illat.

2. A ruhádra, de csak mértékkel, mert nagyon erős tartós az illata. Senki sem szereti, ha durva illatfelhőben úszol!

3. a csuklódra. Itt is melegebb és vékonyabb a bőr. Ügyel rá, hogy ne 'tocsogjon' a parfüm és NE dörzsöld össze a csuklód, mert 'eltörik' és elpárolog az illat.