Feromon Parfüm Főoldal Hogyan Működik a Feromon Parfüm Használati Utasítás Nőkhöz könyv ingyen Feromon Parfümről Gyakori Kérdések és Válaszok Feromon Parfüm Férfiaknak

Férfi Feromon Parfüm

Hugo Boss - Boss* Feromon Parfüm

Federico Mahora Pheromone Parfüm Hugo Boss 52 feromon
5,990Ft

Ez a klasszikus illat nem semmiért kapta a „legvonzóbb Feromon Parfüm” címet. Tiszta eleganciájával, ellenállhatatlan csáberőt ad viselőjének. Az illat az igazi férfiasság és a csábítás illata. Keleties illatát a cédrusfa, az alma, valamint a bergamott illatjegyeinek köszönheti, és ha ez még nem elég, megspékeltük az érzéki fahéj, és szegfűszeg aromájával. Garantált csábítás minden férfi számára, aki ezt az érzéki és hihetetlenül vonzó illatot választja!

..."Az az igazság, hogy először valóban nem hittem benne. De miután kipróbálltam, bevált. Kivétel nélkül minden lánynak tetszett. Köszönöm, fogok még rendelni, amint elfogy. További jó munkát"...
Boronkay Zoltán

Ingyen Szállitás
EXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 4.990 Ft!

Giorgio Armani - Aqua Di Gio* Feromon Parfüm

Giorgio Armani - Aqua Di Gio Feromon Parfüm Federico Mahora Pheromone 134
5,990Ft

Ha ezt az illatot választod, igazi nyári csábításban lehet részed! Az illat elrepít a messzi trópusokra, melyet a fülledt erotika leng körül. Az illat viselője az érzéki és enigmatikus férfi, aki mindig megkapja, amit akar! Jól és gyorsan dönt, amivel bármikor és bárhol képes levenni azt a nőt a lábáról, akit éppen kiszemelt magának. A parfüm ellenállhatatlanságát a jázmin, mandarin, bergamott, neroli, sarkantyúvirág, cédrusfa, valamint a pacsuli és fehér ámbra egyvelegének köszönheti. Ejtsd Szerelembe a nőket a Giorgio Armani- Aqua Di Gio Feromon parfümmel!

..."Az én véleményem igy egy hét leforgása alatt, hogy valóban bórzasztóan tartós dolog. A párom megjegyezte hogy hmm de finom illatom van de azért nem láncolt ki az ágyunkhoz. :) Helyette kikötöztem én őt és minden szuper volt. A parfüm szuper egyébként és meg vagyok elégedve. Remélem én nyerem meg az ajándékot csak akkor légyszives vegyesen küldjétek. :)"...
Somogyi Zoltán

Ingyen Szállitás
EXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 4.990 Ft!

Christian Dior - Fahrenheit* Feromon Parfüm

Christian Dior - Fahrenheit Feromon Parfüm Federico Mahora Pheromone 56
5,990Ft

Ez a vérpezsdítően csábító illat az összes nőben maradandó emlékeket okoz. Viselője az igazi csábító alkat, aki romantikus , ezzel együtt felejthetetlen élményt okoz minden nőnek, akivel valaha is dolga volt. Ez az érzelemkifejező parfüm ciprusosan hívogató illatát a lonc és a szantálfa kivonatnak, valamint a gyanta-cseppek és cédrus-esszenciának köszönheti. Figyelem! Ez az illat veszélyesen csábító és a legvadabb érzéseket hozzák ki a nőkből!

..."Együtt a feromon parfüm és a könyvből tanultak igazi fegyverként, női mágnesként hatnak."...
Horváth Csaba

Ingyen Szállitás
EXTRA TARTÓS ILLAT! - 50ml Parfüm (EDP) - INGYEN Szállítás 1 munkanap DPD gyorsfutárral + Ajándék Használati Utasítás Nőkhöz eBook | Csak 5.990 Ft!

Rendelj most Feromon Parfümöt és mellé INGYEN